Muizenhuisje

 59,95

Elk kind heeft het recht om op te groeien in een wereld zonder geweld en oorlog. Helaas is de realiteit (nog) anders. Het werk van War Child vind ik enorm belangrijk, daar heb ik veel respect voor. Daarom heb ik dit muziekdoosje ontworpen en wordt bij elk huisje een donatie aan War Child gedaan.

Is het huisje voor een jongen of een meisje?

Welke naam moet er op het huisje komen te staan?

Vul hieronder de datum de geboorte in. (dd/mm/jjjj)

Vul hieronder de tijd van de geboorte in. (uu:mm)

Welke tekst wilt u op de achterkant zetten?

Artikelnummer: G0001 Categorie:

Beschrijving

Levertijd : ca. 3 weken
Afmetingen: 10 x 9 x 16,5 (BxDxH)

Elk speeldoosje wordt door mij op bestelling gemaakt. Het is een ‘gepersonaliseerd’ muizenhuisje d.w.z. u geeft de naam van de baby, geboortedatum en -tijd door, deze worden op de voorzijde van het huisje gedrukt. De naam van de baby komt verder ook aan de binnenzijde van de deur, op het wiegje en op de achterzijde van het huisje te staan. In maximaal 500 tekens en 16 regels kunt u een ‘persoonlijke tekst’ doorgeven, deze wordt dan op de achterzijde gedrukt. Verder kiest u de kleur van het huisje: roze of blauw.

Dit speeldoosje in de vorm van een ‘muizenhuisje’ is door mij ontworpen, in eerste instantie voor het dochtertje van vrienden. De vele positieve reacties brachten me op het idee dat ik er meer kinderen (en ouders) blij mee kon maken.

In de tijd dat ik als docent heb gewerkt, gaf ik o.a. les aan kinderen uit het AZC. De verhalen van de getraumatiseerde oorlogskinderen hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Elk kind heeft het recht om op te groeien in een wereld zonder geweld en oorlog. Helaas is de realiteit (nog) anders. Het werk van War Child vind ik enorm belangrijk, daar heb ik veel respect voor. Daarom heb ik dit muziekdoosje ontworpen en wordt € 8,- van elk verkocht ‘muizenhuisje’ gedoneerd aan War Child. Zo kunnen we meer kinderen vreugde schenken en halen we samen de oorlog uit het kind.

Het lampje gaat branden door aan te ‘bellen’, door de sleutel op het dak op te draaien klinkt: ‘When you wish upon a star’. Dit liedje werd in 1940 geschreven door Leigh Harline en Ned Washington voor Walt Disney’s bewerking van Pinocchio en sindsdien is dit het representatieve liedje van Walt Disney Company.

Ik wens u veel kijk- en luisterplezier.

De Ruijter Huisje 3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muizenhuisje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *